Microgolfoven

MICROGOLFOVEN


Een witte magnetron met de deur open


De microgolfoven heeft in vele huishouden een vaste plek gekregen, zelfs een prominente plek!
Tegenwoordig is het leven zo gejaagd, stressvol, dat wij zelfs de tijd niet meer vrijmaken om gezond te koken, een zeer belangrijke en levensnoodzakelijke bezigheid die ook een sociale functie in zich draagt, samen koken kan zo inspirerend zijn.

Het is zo gemakkelijk, snel iets opwarmen in micro-oven.
Je dient er wel voor op te letten dat wat je wenst op te warmen regelmatig draait of keert, want de warmte treedt erg onregelmatig op in het op te warme gerecht. Dit heeft zijn oorzaak in het feit dat zulk een wijze van opwarming berust op het feit dat hoogfrequente straling de watermoleculen doet trillen, in resonantie brengt. Het is namelijk door de hoge vermogens (100 à 1500 Watt) van de HF-straling ± 2 GHz dat de watermoleculen zo hard gaan trillen dat er warmte ontstaat dit samen met de energie die in het HF-signaal zit.

 

Wie dit wonderlijk schouwspel van techniek wilt zien plakt wel eens met zijn neus tegen het venster. Opgelet dit is bijzonder gevaarlijk! Dit zogenaamd veiligheidsvenster laat nog best veel straling door hoor, de kans dat je er ernstige/onherstelbare oogschade aan over houdt is erg reëel!

Lekkend deurvenster
De deur van een microgolfoven heeft een metalen gaas waar je doorheen kan kijken. De openingen in dit gaas lekken erg veel straling die tot op tientallen meters schadelijk is. Hoe korter je bij het venster bent hoe schadelijker is.


Het gebruik van deze toestellen is sterk af te raden om twee redenen:


1. Het toestel lekt zeer veel HF-straling naar zijn omgeving. En ja u leest goed, met de deur dicht en op vol vermogen is de gelekte hoeveelheid straling zo schadelijk dat kijken voor het glas, hoe je gerecht opwarmt, je ogen aantast.


2. Gezonde voeding verandert in toxische voeding. De hoogfrequente trillingen(werkings-principe van microgolven) doet veel stoffen en de samenstelling ervan negatief veranderen waardoor ze toxisch worden voor ons organisme, zeker op lange termijn gezien.


Onderzoek naar de invloed van in de magnetron (microgolfoven) bereid voedsel op de fysiologie van de mens: Hans Ulrich Hertel een Zwitserse wetenschapper aan de Uni van Lausanne, samen met Bernard H. Blanc van het Zwitserse Federale Instituut voor Technologie en het Universiteitsinstituut voor Biochemie werkten aan dit onderzoek. Hun resultaten zijn zorgbarend: door het koken in de magnetron veranderen de voedingsstoffen zodanig, dat er negatieve veranderingen in het bloed van de deelnemers zichtbaar worden.


De publicatie in 1991 zorgde voor heel wat opschudding. (een uitvoerige beschrijving in het NL.)
Er werden veranderingen vastgesteld in de waarden en de verhoudingen van hemoglobine (bloedarmoede) en cholesterol (HDL = "goede cholesterol" en LDL = "slechte cholesterol").

Opmerkelijk is de vermindering van de gezondheid, men spreekt van degeneratie! Het Drieluik-foldertje met info uit Amerika is duidelijk, pdf.


Er ontstaan neurotoxische stoffen:


  • melk wordt Proline een D-isomeer (dit is neurotoxisch).
  • bij vlees is er een hogere concentratie D-nitroso dienthanolamine (kanker-verwekkend).
  • bij melk en granen worden de aminozuren nu kankerverwekkers.
  • bij groenten worden alkaloïden, kankerverwekkende stoffen, gevormd.
  • In het bloed verhoogde waarden van granulocyten (witte bloedcellen die etter vormen).
  • Water ziet er nog steeds uit als water, het verandert wel van structuur en wordt neurotoxisch.


Een eenvoudige planten-test die iedereen zelf kan doen: zie experiment-video onderaan


Neem twee dezelfde plantjes plaats een in potje A en een in potje B, zet ze aan het raam naast elkaar.
- Neem twee glazen water van de kraan: glas A en glas B
- Zet glas A terzijde en verwarm glas B in de microgolfoven.
- Neem glas B met het warm water en laat het afkoelen.
Eenmaal beide glazen even koud zijn, geef je glas A (welk niet opgewarmd is geweest) aan potje A. En geef je glas B (welk afgekoeld is) aan potje B.


Doe dit gedurende enkele weken en raar maar waar: potje A zal veel beter en gezonder uitzien dan Potje B welk afgekoeld water heeft gekregen!

Een nieuwe microgolfoven lekt op 1m. afstand 5.000.000 µW/m²
en op een afstand van 10m. is dit nog steeds 1.000 µW/m²

Baubiologische richtwaarde 
SBM2015
1μW/m² verdraagt een gezonde mens 24/7 zonder klachten!
Geen bezorgdheid: <1μW/m²
Lichte bezorgdheid: 1-10μW/m²
Ernstige bezorgdheid: 10-1.000μW/m²
Extreme bezorgdheid: >1.000μW/m²


Deze kankerverwekkende techniek had nooit voor huiselijk gebruik op de markt mogen komen!

Share by: